Scroll Top

2019 modellen Flyer E-bikes

2019-modellen-ebikes-flyer

FLYER is al E-bike specialist sinds 1995! De opgebouwde knowhow is geïntegreerd in alle dagelijkse activiteiten van het bedrijf.

FLYER heeft het FIT-systeem ontwikkeld, dit is nieuwe technologie die uniek is op de markt. Het FIT-systeem staat voor FLYER Intelligence Technologie. Dankzij het FIT-systeem, harmonieuze integratie en perfecte tuning betekent dat de individuele componenten in constante en nauwkeurige communicatie met elkaar zijn, waardoor de FLYER e-bike ten alle tijde optimaal kan presteren.

Flyer Gotour6

Bij de Flyer Gotour6 is het vooral het vooruitstrevende design, de frame-integratie van de aandrijving en accu die laten zien dat deze E-bike tot de nieuwste generatie elektrische fietsen behoort. De ontwerpers hebben extra veel oog gehad voor details: de kabels zijn in het frame weggewerkt en alle componenten zijn feilloos op elkaar afgestemd. Tel daarbij op dat de fiets een fluisterstille Bosch-aandrijving heeft, uitstekende rijeigenschappen levert en de conclusie is gerechtvaardigd dat de Gotour6 een ideale fiets voor toertochten is.

Flyer Gotour2

De Flyer Gotour2 gaat terug naar de essentie van de E-bike. Dit model biedt alles wat nodig is om prettig elektrisch te fietsen, zonder overdreven luxe. Het aluminium frame is stabiel en heeft een ruime instap, de uitstraling is trendy en de ondersteuning is van hoog niveau. De Gotour2 heeft een Bosch Active Line Plus die stil is en u harmonisch ondersteunt tot een snelheid van 25 kilometer per uur.

Flyer Upstreet 5

Met de Flyer Upstreet5 kunt u overal uit de voeten. Of u nu deze fiets voor woon-werkverkeer gebruikt of lekker op zondag over de schelpenpaden in de duinen fietst, deze top E-bike kan het aan!

Deze E-bike heeft een krachtige Panasonic-motor en een sportieve framegeometrie. Met 28” wielen en brede banden is er meer rijcomfort en veiligheid. De Upstreet5 heeft een onderhoudsarme, stille en slijtvaste riemaandrijving i.p.v. een ketting.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.