Scroll Top

2019 modellen Koga E-bikes

2019-modellen-ebikes

KOGA staat  voor perfectie tot in de details. En wij hebben diverse 2019 E-bike modellen van Koga in de winkel staan.

KOGA heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument. De basis voor de ontwikkeling is voor alle KOGA fietsen gelijk en bestaat uit een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design met een perfecte afwerking. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met continue controle in het eigen testcentrum.

Koga E-Nova

De Koga E-Nova belooft je veel comfort, zowel in gebruik als in onderhoud. De comfortabele zithouding, betrouwbare en krachtige Bosch ondersteuning en de onderhoudsarme Shimano Nexus 8 Premieum naafversnelling maken de ideale combinatie voor elke fietsrit.

De eenvoudig uitneembare accu is mooi geïntegreerd in de ranke achterdrager. Keuze uit 300, 400 of 500 Wh Powerpack accu.

Koga E-Lement

Dit is een zeer sportieve E-bike met Bosch technologie voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning. Uitgerust met Magura hydraulische schijfremmen, voor stabiele remprestaties onder alle weersomstandigheden en betrouwbare Shimano SLX componenten.

E-Inspire

Hét vervoermiddel voor de actieve fietser, met de Koga E-Inspire ga je stijlvol en onbezorgd op pad dankzij de betrouwbare Bosch middenmotor. De luxe KOGA Feathershock voorvork en verende zadelpen zorgen voor extra comfort.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.