Scroll Top

AGU Hivis collectie

agu-hivis-collectie

Of je nu dagelijks in het donker naar je werk fietst, of enkel zo nu en dan een nachtrit maakt, zichtbaarheid in het verkeer is enorm belangrijk! Uiteraard doe je dat met goede verlichting. Maar je kleding kan daar ook bij helpen. Met de moderne High Visibility technieken zorgt AGU voor prachtige functionele fietskleding, die in het donker oplicht. En dat terwijl ze er heel normaal en stijlvol uitzien als er geen licht op schijnt.

COMPLETE COLLECTIE

AGU heeft zelfs een complete lijn met kleding en accessoires onder de familienaam HIVIS. Het tijdschrift FIETS testte een setje van top tot teen. Dus met een waterdichte wielercap, een jack, broek, overschoenen en handschoenen. Zij hebben het effect even op video proberen vast te leggen, zonder fietsverlichting om duidelijk te laten zien hoeveel zichtbaarder je bent dankzij de HIVIS reflectie op de kleding.

Het AGU Pro Wind Hivis jack is typerend voor de wintercollectie. Het straalt in alles zichtbaarheid uit. Het lichtgewicht jack is voorzien van verschillende reflecterende details, de zogeheten Nova prints. Door het wind- en waterbestendige materiaal ben je niet alleen goed zichtbaar op de fiets, maar blijf je ook droog en warm. Het jack is voorzien van drie achterzakken, waarvan 1 met rits. Hierdoor kun je je waardevolle spullen zoals je smartphone veilig met je meedragen.

HANDSCHOENEN WINDPROOF II HIVIS

Steeds meer fietsers beseffendat zichtbaarheid niet ophoudt bij simpelweg reflectoren en verlichting op de fiets. Reflecterende elementen op de kleding is net zo belangrijk! De Windproof II handschoen met de reflecterende Hivis Nova printis dé handschoen van onze collectie. Zoals de naam al doet vermoeden is de handschoen bijzonder winddicht. Dit komt zowel door het speciale materiaal als door de perfect aansluitende lycra manchet. Door de foam padding is de handschoen ook tijdens koude dagen goed te gebruiken. Door de touchscreen vingertoppen kun je een mooie Instagram foto maken en uploaden zonder daarbij je handschoenen uit te hoeven doen.

CONCLUSIE

Wil je in het donker gezien worden, dan is HIVIS kleding, naast goede verlichting, een verstandige keuze. De collectie van AGU mag gezien worden. Bij daglicht is het stijlvol zwart met grijze/zilveren accenten. In het donker val je echt een stuk beter op zodra er licht op je valt. Zoals het een Hollands merk betaamt gaan ze tot lekker grote maten. De afwerking ligt op hoog niveau, ritssluitingen zijn netjes af- en weggewerkt, naden allemaal prima in orde. Ben je op zoek naar dit soort kleding, dan is de HIVIS collectie zeker het overwegen waard.

Met dank aan: Fiets

Meer over AGU hivis

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.