Scroll Top

Craft thermokleding

craft-onderkleding

De thermokleding van Craft is ontworpen om direct op de huid te worden gedragen. De vezelstructuur van de stof zorgt ervoor dat het zweet maximaal wordt afgevoerd en dat de isolerende eigenschappen optimaal benut worden.

Welk weertype het ook is en wat je activiteit ook is, Craft thermokleding draag je direct op de huid onder je andere kleding. Zo werkt het perfect en kun jij je lekkerder bewegen.

Craft thermokleding is onderverdeeld in verschillende segmenten, zodat er voor elk weertype en iedere sport een goede basislaag te verkrijgen is.

Keep Warm & Extreme

De Craft Keep Warm en Extreme thermokleding is perfect voor de winter. Het materiaal bestaat uit een holle vezel die warme lucht vasthoudt en daarnaast heeft de onderkleding speciale “klimaatzones” zodat precies op de juiste plekken warmte blijft hangen en zweetdamp geventileerd kan worden. Hiermee is de thermokleding van Craft zeer goed om gedragen te worden door fietsers, hardlopers en wintersporters.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.