Scroll Top

De unieke pluspunten van Busker Fietsen

Uitgebreid en deskundig advies

Alle grote merken onder één dak

Serviceplan na aankoop met o.a. een gratis servicebeurt

Wij doen uw service en garantie afhandelingen

Vakkundige en uiterst snelle reparaties

Gratis leenfiets beschikbaar

Elektrische fietsen SPECIALIST

Mogelijkheid om uw fiets in te ruilen

Deskundig met bedrijfsfietsenplannen en werkkostenregeling

Voordelige en goede fietsverzekering

Zadelmeting

Gratis proefrit

fietsverhuur in Bergen

Wat krijgt u na aankoop van uw fiets

Verder krijgt u bij aankoop van een fiets een fietspaspoort mee. Aan dit fietspaspoort hangt een fietsserviceplan. Per e-mail zullen wij u ook herinneren aan de servicebeurten. Na 3 maanden na de aankoop (of 500km) bent u van harte welkom voor de eerste gratis servicebeurt. Een extra veiligheidscontrole maakt daar ook onderdeel van uit.

Ons uitgebreide serviceplan betekent concreet dat u het hele eerste jaar de zekerheid geniet van een extra voordelig tarief voor het onderhoud van uw fiets. Na 6 maanden (of 1000km) en na 12 maanden (of 1500km) krijgt uw fiets opnieuw fiets een gedegen servicebeurt en veiligheidsinspectie. Mochten zich binnen de garantieperiode problemen aan uw fiets voordoen, zullen wij deze problemen voor u oplossen. De zorg is geheel aan ons.

Een fiets kan voor diverse doelen gebruikt worden, door jong en oud, groot en klein. Er zijn daarom veel verschillende fietsen te koop, voor ieder is weer een ander type geschikt. Indien u op een niet-passende fiets rijdt, kunt u last krijgen van schouders, polsen, rug, nek en knieën. Een fiets moet dus goed passen en elk lichaam is uniek. Wij adviseren u graag over welke model, merk en welke framehoogte voor u het beste is.

Bovendien kunnen wij in de winkel het zadel, het stuur en de handvatten voor u afstellen zodat u in een zo prettig mogelijke houding zit. Al dan niet met gebruik van ons Bodyscan meetsysteem. Bovendien krijgt u bij aankoop van een fiets heldere uitleg over onderwerpen als garantie, verzekering en diverse betalingsmogelijkheden. Aarzel niet om ons om informatie of om hulp te vragen, we staan voor u klaar.

SERVICEPAS

Wat brengt de servicepas u? Wij registreren uw aankopen, waardoor kassabonnen bewaren onnodig wordt. Verder bouwt u met deze servicepas een servicetegoed op bij aankopen van kleding, accessoires en onderdelen. Van het aankoopbedrag wordt 5% als servicetegoed bijgeschreven op uw pas.Wat kan ik met het tegoed op de servicepas?
Zodra de hoogte van uw tegoed €10,- bedraagt, ontvangt u in de winkel een cadeaubon die u in de winkel kunt verzilveren.

Hoe zie ik hoe hoog mijn tegoed is?
Het tegoed op uw servicepas staat altijd op de kassabon/factuur vermeld. U kunt het ook in de winkel opvragen waar het tegoed is opgebouwd.

Servicepas aanvragen
U kunt de pas in de winkel aanvragen.

Vraag naar de voorwaarden*

FIETSVERZEKERING

Wij van Busker Fietsen kunnen bij aankoop van uw fiets direct in de winkel de ENRA fietsverzekering voor u regelen. Met de ENRA fietsverzekering is uw fiets naar keuze verzekerd tegen diefstal of tegen diefstal en schade (de zogeheten cascoverzekering incl. diefstal). Bij diefstal ontvangt u van uw tweewielerspecialist een nieuw gelijkwaardig exemplaar. Bij schade aan uw fiets zal hij, indien u heeft gekozen voor de  cascoverzekering (incl. diefstal), deze weer vakkundig herstellen. En als dat niet meer mogelijk is zal hij u een gelijkwaardig exemplaar leveren. Ook heeft u bij de cascodekking van de ENRA fietsverzekering recht op vele extra’s. Comfort alom dus.

De verzekering kent geen eigen risico bij diefstal, geen afschrijving gedurende de gehele verzekerde periode en er is gedurende de eerste vier jaar van de verzekering een prijsstijging van maximaal 4% per jaar meeverzekerd*.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.