Scroll Top

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door Busker Fietsen BV met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. www.buskerfietsen.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

LINKS

Linken naar www.buskerfietsen.nl: 
Indien u een link wenst aan te leggen naar onze website, gelieve dit altijd naar de www.buskerfietsen.nl homepage te doen.

Aansprakelijkheid

www.buskerfietsen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. www.buskerfietsen.nlaanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van www.buskerfietsen.nl opgenomen informatie.

www.buskerfietsen.nl is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de www.buskerfietsen.nlwebsite zouden voorkomen.

www.buskerfietsen.nl is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met onze website zijn gelinkt,

Databescherming

www.buskerfietsen.nl respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Op de Privacy pagina wordt beschreven hoe www.buskerfietsen.nl gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.