Scroll Top

E-bikes

Elektrische fietsen?

Zodra je een proefrit hebt gemaakt op een E-bike, oftewel de elektrische fiets, wil je nooit meer een ‘normale’ fiets. Zonder al teveel inspanning en een druppeltje zweet kom je snel aan op de plek van bestemming. Een goed alternatief voor de auto, want je bespaart enorm veel kosten. De elektrische fiets is populair bij jong en oud.

Fietsen op een e-bike is als fietsen met een duwtje in de rug, op een e-bike heeft u altijd wind mee. Fluisterarm en eenvoudig op te laden met een stopcontact (en heel voordelig, ongeveer 15 cent per volledige laadbeurt met groene stroom). De fiets is een normale fiets, naar eigen behoefte kun je de bekrachtiging eenvoudig inschakelen en variëren met een schakelaar op het stuur. Een luxere manier van fietsen is er niet, met een e-bike is fietsen altijd leuk!

 

Wij geloven dat er voor iedereen en voor elk gebruik een ideale en beste e-bike is. Dit hangt af van uw gebruik, uw wensen, smaak en budget. Om die redenen voeren we meerdere merken, elk merk heeft zijn eigen kwaliteiten en daarmee zo z’n voor- en nadelen. Elke e-bike heeft bovendien zijn eigen karakteristiek. Het is daarom verstandig om te komen proefrijden en zelf uit te vinden welke e-bike goed bij u past.

Waarom koopt u uw elektrische fiets bij Busker?

Er zijn vele aanbieders van elektrische fietsen. Alle met hun specifieke aanbod en service. Maar om welke redenen zou u uw E-bike bij Busker Fietsen kopen? Wij geven u verschillende redenen

  • Er is veel aanbod in elektrische fietsen. Wij kunnen u een goed advies geven van welke fiets bij uw wensen past en welke fiets ook na aankoop voor u een goede koop blijft. Door onze jarenlange ervaring kennen we de gebruikseigenschappen en kennen we de meest zorgeloze  merken.
  • Mocht er een probleem zijn,  hebben wij een werkplaats met vakkundig en gecertificeerd personeel die u bij alle vragen en of storingen kan helpen. Een elektrische fiets is een fiets met veel meer techniek waar deskundigheid nodig is. Ons technisch personeel kan u en uw fiets weer op weg helpen.
  • Nee, niet 2 jaar maar bij ons krijgt u bij aankoop van een elektrische fiets het 5 jaar fabrieksgarantie pakket.  Dit betekent dat u 5 jaar lang onbezorgd en zonder grote kosten kan blijven fietsen op uw E-bike . Stel dat de accu of motor kapot gaat, dan heeft u recht op reparatie of vervanging wanneer het valt onder de garantievoorwaarden. Zo heeft u de zekerheid dat u 5 jaar lang optimaal kunt blijven fietsen.

Optimaal genieten van uw e-bike met het 5 jaar garantiepakket

De voorwaarden voor deze 5 jaar garantie lees je hier

Wilt u zich thuis oriënteren over welke type elektrische fiets bij u past? Klik op onderstaande button.

In ons e-bike assortiment hebben wij de volgende merken:

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.