Scroll Top

Endura MT500 helm

ENDURA-MT500-HELM

De Endura MT500 mountainbikehelm zet de standaard voor een moderne mountainbikehelm in uiterlijk, veiligheid, features en prestatie!

Uniek is de honinggraat structuur binnenin, die de helm extreem veilig, schokabsorberend en ventilerend maakt. Dankzij het toepassen van de unieke Koroyd-technologie wordt de EN veiligheidsnorm ruimschoots overschreden. De Endura MT500 helm is dus één van de allerveiligste MTB-helmen op de markt!

Verkrijgbaar in 3 maten en diverse kleuren.

Toffe en functionele features

Een verstelbaar vizier, bevestigingsoptie voor GoPro of verlichting, zonnebril clip en een handige opbergoptie voor als je je bril afzet maken de helm helemaal compleet. De antibacteriële padding is gemaakt van zeer sneldrogend materiaal.

Koroyd constructie

De honinggraat constructie, zorgt ervoor dat je altijd met een veilig gevoel het bos in kunt gaan als je de MT500 helm draagt. Deze Koroyd-constructie heeft een kenmerkende honingdraatstructuur die uniek is en tevens volledig geïntegreerd in het ontwerp van de helm.

De honinggraat constructie reduceert de kans op letsel tot een minimum. De MT500 helm reduceert maximale g-krachten namelijk optimaal bij een eventuele val. Het resultaat? Waar je bij gebruik van een conventionele MTB-helm die voldoet aan de EN veiligheidsstandaard nog 40 procent kans maakt op een schedelbreuk, is de kans daarop bij gebruik Endura MT500 helm slechts 5 procent!

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.