Scroll Top

Energie Expo Heiloo

energie-expo-heiloo

Duurzame energiebronnen als zon, wind en aardwarmte veroorzaken geen luchtvervuiling en weinig CO2-uitstoot. Ander voordeel is dat deze energie nooit opraakt. Dit in tegenstelling tot kolen, olie en gas.

Heeft deze “groene elektriciteit” uw interesse? Kom dan op zondag 14 April 2019 van 10:00 tot 16:00 uur naar de Energie Expo in Heiloo.

De Enegie Expo Heiloo wordt georganiseerd voor mensen die geïnteresseerd zijn in het opwekken van groene elektriciteit en het verbruiken daarvan in bijvoorbeeld huis of mobiliteit.

Over deze Expo

Het evenement is gratis toegankelijk voor jong en oud en wordt gehouden in de showroom van Van der Steen Autoverkoop te Heiloo op Zondag 14 April 2019 van 10:00 tot 16:00 uur.

Adres: De Oude Werf 4, Heiloo

Opwekken zonne-energie

Wat kunnen zonnepanelen op uw dak opleveren en hoeveel moet u daarvoor investeren? Of wat kan het gebruik van aardwarmte voor uw energierekening betekenen? De medewerkers van Will Glorie en Theo van Velzen staan u graag te woord op Energie Expo.

E-bikes

Altijd voor de wind! Een elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze manier van fietsen stelt u in staat om comfortabel langere afstanden te fietsen, ook als u meer op leeftijd bent. Wij van Busker Fietsen uit Bergen kunnen u er alles over vertellen op Energie Expo.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.