Santa Cruz Blur CC Trail XO, aqua

Santa Cruz Blur CC Trail XO, aqua

XL

 6.799,00

Op voorraad

Categorie:

We hebben gebruik gemaakt van alles wat we hebben geleerd van het jarenlang maken van carbon full-suspension fietsen van de hoogste kwaliteit, zodat we zo min mogelijk (gewicht) in het Blur-frame konden stoppen. Het sierframe en de superefficiënte Superlight™-ophanging zijn de sleutel tot het vertalen van uw inbreng in competitieve prestaties.

Maar de Blur is niet alleen voor de shorttrack. Twee bidonhouders in de voorste driehoek zouden chuggers blij moeten houden. En de hoogwaardige pasvorm, afwerking en carbonconstructie belooft meerdaagse racers een zorgeloos bestaan ​​- wat betekent dat er geen onhandige gepatenteerde onderdelen zijn die je zouden kunnen laten stranden op een Cape Epic- of Breck Epic-camping. Het carbon frame is weliswaar licht, maar gemaakt om lang mee te gaan en zoals altijd staat de legendarische levenslange garantie van Santa Cruz en het Rider Support-team voor je klaar.

Het is niet gegarandeerd dat je met de Blur een racewinnaar wordt, maar omdat het de lichtste, volledig geveerde carbon XC-fiets is die we ooit hebben gemaakt (ongeveer 23 lb als compleet. Het Blur-frame is 289 g lichter dan het vorige model), kan dit het verschil zijn tussen de eerste plaats claimen … of gewoon de grens overschrijden.