Scroll Top

Giant dealer per 1 april

dealer-giant-fietsen-noord-holland

Per 1 april is Busker Fietsen dealer van het fietsmerk “Giant”. Echt waar hoor 🙂

Giant is een fietsmerk dat eigenlijk geen introductie nodig heeft. Al sinds 1972 produceert Giant fietsen, eerst voor andere merken en sinds 1981 onder de eigen naam. Giant is zeer ervaren met het ontwerpen en produceren van carbon frames en was met de Cadex ook één van de eerste merken welke op grote schaal betaalbare carbon frames kon produceren.

In 1997 introduceerde Giant het eerste Compact Road frame ter wereld. Met de sterk aflopende bovenbuis en de compacte achterste framedriehoek, zorgt het nieuwe ontwerp voor meer stijfheid, verbeterde handling en een lager gewicht.

XTC Advanced 29er 1.5

Deze carbon 29er hardtail biedt pure XC-snelheid, efficiëntie en een responsief rijgedrag om meer kilometers te kunnen genieten van snelle, flowy singletracks.

Met zijn grote 29″ wielen en de mogelijkheid voor ombouw naar 27.5+, geeft deze lichtgewicht carbonnen hardtail je de mogelijkheid om met één fiets meerdere rijstijlen te kiezen. In de 29-er uitvoering is hij klaar voor soepele, snelle singletrack of XC-races. Voor ruigere, meer avontuurlijke ritten kun je kiezen voor de extra demping en controle van 27.5+ wielen*.

€2499,-

Propel Advanced 1 Disc

Deze aerodynamische racefiets vermindert de luchtweerstand zodat je sneller kunt accelereren en sprinten. Bovendien heeft hij krachtige schijfremmen voor meer vertrouwen en controle in allerlei weersomstandigheden. Dankzij de AeroSystem Shaping-technologie en het Advanced-grade composite framemateriaal, levert hij beproefde aerodynamische prestaties en is het één van de lichtste frames in zijn categorie.

De lichtgewicht en eenvoudig af te stellen Vector composite zadelpen vermindert eveneens de luchtweerstand. Samen zorgt deze technologie voor een raceklare machine waarmee je de concurrentie op achterstand rijdt.

€3799,-

Sponsor van het CCC team

Giant en team CCC bundelden hun krachten aan het begin van het seizoen 2019. Beide hebben een lange geschiedenis van prestaties op het hoogste niveau, het maken van wereldkampioenen, Olympische kampioenen en winnaars van grote klassiekers.
Het 2019 CCC Team bevat 24 renners uit 12 landen. Het team staat onder leiding van Olympisch kampioen van 2016 Greg Van Avermaet. Wellicht ziet u in Bergen een wel een CCC teamrijder 🙂 Alkmaarder Laurens ten Dam behoort namelijk ook tot het team en traint veel in Bergen en omstreken.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.