Scroll Top

Giant E-bike modellen

giant-ebikes-2019-modellen

De meeste mensen kennen Giant van de racefietsen en mountainbikes. Maar wisten jullie dat Giant een enorm ervaren fabrikant is van E-bikes?

Giant heeft voor iedereen een ruime keuze elektrische fietsen, bij Giant kies je voor comfort, betrouwbaarheid en kwalitatief hoogstaande e-bikes. E-bikes met topcomponenten voor een super prijs!

GrandTour E+ 2 LDS

Ontdek de slimste en comfortabelste E-bike van 2019. Met de nieuwste generatie Yamaha SyncDrive Life middenmotor, voor slimme ondersteuning en soepel rijgedrag, waar je ook fietst!

De Giant GrandTour is een E-bike met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Deze E-bike heeft een krachtige 60Nm Yamaha motor, Nexus 7 naafversnelling, Magura HS11 remmen en een comfortabele voorvork met 50mm veerweg.

Het frame is lichtgewicht en mooi afgewerkt. Kortom, de TOPPER voor 2019.

€2499,-

Entour E+ 0 Disc

Deze middenklasse E-bike helpt je om grotere afstanden in minder tijd af te leggen. De Giant Entour E+ introduceert automatische ondersteuningstechnologie die precies de juiste hoeveelheid ondersteuning bepaalt en levert zodat jij moeiteloos en comfortabel kunt fietsen. Je kunt tot maximaal 300% ondersteuning instellen. De Entour E+ geeft je bovendien genoeg energie om verder te rijden met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh EnergyPak.

€2099,-

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.