Scroll Top

Giant Entour E+ aanbieding

giant-e-bike-aanbieding

Een E-bike is meestal een stuk duurder dan een gewone fiets. En als je een E-bike wilt met een middenmotor dan betaal je al snel 3000 euro. Maar Giant heeft nu een geweldige aanbieding; een E-bike mét middenmotor voor €1999,-

 

Limited Edition Giant Entour E+

Heerlijk fietsen zonder al te veel inspanning. Daar zegt niemand nee tegen, toch? De Giant Entour E+ is een E-bike met middenmotor waarmee je snel en comfortabel lange afstanden fietst, maar ook een ontspannen ritje in het weekend maakt. Door de automatische ondersteuning geeft deze E-bike precies de juiste hoeveelheid ondersteuning.

van €2099,- nu voor €1999,-

Superieure prijs-kwaliteit verhouding

De meeste E-bikes met een goede middenmotor zijn rond de 3000 euro. Maar niet deze Giant Entour E+! Sterker nog, deze topper is nog minder dan 2000 euro. En voor dat geld krijgt u een enorme goede E-bike. Er is niet bezuinigd op motor, accu of andere onderdelen.

Frames uit de eigen Giant fabriek en een nauwe samenwerking met Yamaha zorgen ervoor dat Giant een E-bike met een middenmotor kan aanbieding voor een deze enorme scherpe prijs.

Motor: Yamaha Giant SyncDrive Life middenmotor, 5 ondersteuningniveaus, 60Nm.
Accu: Giant EnergyPak 4A fast charger, gratis accu upgrade naar 400Wh.
Frame: ALUXX aluminium, monotube met extra lage instap (damesframe).
Versnellingen: Nexus 7, naafversnelling.
Voorvork: SR Suntour CR8 50mm veerweg.
Remmen: Krachtige en onderhoudsarme Rollerbrakes van Shimano.
Gewicht: 24.6kg.

Let op: Dit is een tijdelijke aanbieding, op is op!

Giant_Entour_e-bike
Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.