Scroll Top

Huur een 29-er MTB

huur-en-29-er-MTB-schoorl

Wij verhuren MTB’s (mountainbikes) welke speciaal afgemonteerd zijn om door de duinen of het MTB-parcours van Schoorl (op 800 meter afstand van onze winkel) te kunnen biken.

De verhuurprijs is €18,– per dag, wij vragen €50,– borg in contanten en afgifte legitimatiebewijs. Huur van een MTB helm  is €2.50 per dag. Wij verhuren de Trek X-Caliber 29-er. Bekijk de verhuurprijzen »

Wij hebben ook verschillende TEST Mountainbikes van Santa Cruz en Trek. Het zijn MTB’s uit het hogere segment. U huurt de test MTB, voor één dag, bij aankoop krijgt u het huurbedrag sowieso weer terug.

MTB route Schoorl

De MTB-route van Schoorl staat bekend als één van de mooiste en uitdagendste mountainbike routes van het land. Het is de nummer 1 op de lijst van de mooiste MTB-routes van Nederland. Vanaf Busker, Bergen fietsplezier is het slechts 800 meter tot het parcours van 14 km lang.

De route heeft een paar flinke klimmen, met de ‘Schoorlse Nok’ van 48 meter boven NAP als hoogtepunt. Het grootste gedeelte van de route is singletrack, met enkele technisch en conditioneel zware stukken door wat muller zand.

Het MTB parcours Schoorl is geschikt voor elk niveau.

Trek X-Caliber 29-er

Onze verhuur MTB is de Trek X-Caliber 8. Deze aluminium 29-er mountainbike scheurt moeiteloos door het terrein. Ook verhuren wij 29-ers, full suspensions en zelfs een E-MTB!

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.