Scroll Top

Koershoesje

koershoesje

Nieuw in ons assortiment: Koershoesje

Kijk eens in uw hand of in uw broekzak…. wat ziet u? Een telefoon? Echt?? 🙂 Een telefoon is niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn er zuinig op en hebben (wellicht) ook een “case” eromheen. Zo’n saaie zwarte waarschijnlijk. BORING!

Wilt u wat anders dan de rest? Dat kan nu met Koershoesje; Gave en unieke designs en een super kwaliteit. Wij hebben diverse van deze telefoonhoesjes op voorraad in de winkel, voor meerdere soorten telefoons. (Apple, Samsung, Huawei, LG) Dus als u op zoek bent naar een gaaf hoesje of een uniek cadeau, kom langs!

De hoesjes zijn €24,95 en hebben levenslange garantie.

Koershoesje telefoonhoesjes

Bij de ontwikkeling van de KOERSHOESJE telefoonhoesjes waren een aantal kernwaarden van essentieel belang. Niet alleen streefden ze naar 100% authenticiteit en opvallende designs maar misschien nog wel belangrijker zijn eigenschappen als gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en stootvastheid.

Een hoesje dus waarmee jij je als wielrenner kunt identificeren maar dat ook functioneel is.

Doordat de achterzijde van het hoesje met IMD-techniek bedrukt is biedt deze een krasvaste laag met een glossy finish. Voor de zijkanten is een zacht (rubberachtig) plastic gebruikt waardoor het de telefoon aangenaam strak omkaderd en voldoende grip geeft in de hand.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.