Leen lampen voor een nachtrit

nacht-mountainbiken

Mountainbiken in het donker

De dagen worden kouder, korter en natter: oftewel de herfst is nu echt begonnen. Over een week of drie is het wintertijd en is het dus nog eerder donker. Jammer? Welnee joh, je kan nog prima mountainbiken na werktijd, in het donker.

Enige vereiste hiervoor is: Verlichting. Goede verlichting! 🙂 Heb je zelf geen goede verlichting, maar wil je graag ervaren hoe is om s’nachts het MTB-parcours van Schoorl te rijden, kom dan langs voor één van onze test lampen.

Mtb parcours Schoorl in het donker

Als je wekelijks het mtb parcours van Schoorl rijdt, dan kan je elke wortel, zandkorrel en bocht wel dromen. Wellicht vind je de route wel saai worden. Dan wordt het tijd voor “Schoorl by night”.

Mountainbiken in het donker veranderd die herkenbare, saaie paden weer tot compleet nieuwe! Het is echt en compleet andere beleving. Alsof je door een donkere tunnel van bladeren en bomen rijdt. De adrenaline pompt weer door je lichaam!

Ander groot voordeel: De route van Schoorl is zanderig. In de zomer is er soms geen doorkomen aan. In de herfst en winter is het parcours super goed berijdbaar! S’avonds is het ook een stuk rustiger dan in het weekend. Nog een voordeel dus.

Verlichting lenen

Busker Fietsen stelt 8 krachtige verlichtingssets van BBB ter beschikking. Deze kunt u gratis lenen, incl. helm mount. U moet dus zelf uw eigen helm meenemen.

U kunt dus met een groep vrienden ervaren hoe is het om een nachtrit door het bos te maken.

We willen u er wel op wijzen dat mountainbiken in het donker een compleet andere ervaring is. Daarom is het ook mogelijk dat één van de medewerkers van Busker Fietsen met u meegaat. Wij kennen het parcours goed…. ook in het donker 🙂

Het rijden van de mtb route van Schoorl in het donker is toegestaan. Het is uiteraard wel op eigen risico.

Heeft u interesse in het lenen van verlichting, laat het ons weten via een email naar info@buskerfietsen.nl

Indien u wilt dat één van ons meerijdt, bel of mail dan voor een afspraak.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=oAIxw0H-IZw” align=”center”]
Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.