EEN RUIM AANBOD AAN GOEDE FIETSKLEDING

Van Craft ondershirts van Active Extreme materiaal voor het optimale vochttransport en temperatuurregulatie tot MTB shorts van Endura en super bib-shorts van Vedette Incognito. Wij hebben het.

Als je zó dicht bij het MTB parcours van Schoorl zit, dan moet je ook wel goede MTB kleding aanbieden, vinden wij. Vandaar dat wij ook het prachtige Schotse merk Endura verkopen.

Wij hebben tevens fietskleding van het Nederlandse merk Vedette Incognito en schoenen van Bontrager en Shimano.

Ook hebben wij race- en MTB helmen van POC, ABUS en Endura.

endura-mt500-kleding

ENDURA – BORN IN SCOTLAND, RIDDEN AROUND THE WORLD

Sinds 1993 maakt de Schotse firma Endura jaar na jaar indruk op fietsers, met hun doordachte en zeer functionele fietskleding. Geen wonder: Endura werknemers zijn zelf enthousiaste fietsers en testen hun eigen producten door en door. Om aan de hoge eisen van functionele kleding te kunnen voldoen, gebruikt Endura voor hun jerseys, jassen en broeken alleen de best beschikbare materialen en designs.

Wij hebben een ruim aanbod van Endura kleding, van MT500 MTB shorts tot goede winterhandschoenen. Ook hebben wij regenjacks van Endura waarin u de hele herfst en winter door kunt blijven fietsen zonder last te hebben van de regen.

VEDETTE INCOGNITO – fietskleding UIT NEDERLAND

De tekentafel van de Vedette Incognito fietskleding staat gewoon in Nederland, in Heiloo. John en Jeff zijn de oprichters en samen hebben ze jaren ervaring in de wielerwereld.

De kleding heeft een unieke stijl, hoog gebruikerscomfort door gebruik te maken van goede Italiaanse stoffen én een goede padding.

Vedette Incognito vindt het belangrijk dat fietskleding van zeer goede kwaliteit is. Net als de kleding die de profs dragen. Alleen hoef je geen prof of vedette te zijn om in goede kleding te fietsen.

samen-fietsen
Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.