Scroll Top

EEN RUIM AANBOD AAN GOEDE FIETSKLEDING

Van merino wool MTB shirts van Mons Royale tot super sterke en functionele MTB-enduro shorts van Endura en super bibshorts van Vedette Incognito. Busker Fietsen heeft het op voorraad.

Als je zó dicht bij het MTB parcours van Schoorl zit, dan moet je ook wel goede MTB kleding aanbieden, vinden wij. Vandaar dat wij ook het prachtige Schotse merk Endura verkopen én verkooppunt zijn van Mons Royale; hét mountainbikekleding merk uit Nieuw Zeeland. Mons Royale heeft een ruim aanbod met gave én functionele mtb-kleding. Ze gebruiken een hoog percentage merino wool in hun kleding, wat ervoor zorgt dat het shirt minder snel gaat stinken.

Wij hebben tevens fietskleding van het Nederlandse merk Vedette Incognito en schoenen van Bontrager en Shimano.

Ook hebben wij race- en MTB helmen van POC, Lazer, ABUS en Endura.

MONS ROYALE

Born from the mountains of New Zealand

MONS ROYALE

Born from the mountains of New Zealand

ENDURA – BORN IN SCOTLAND, RIDDEN AROUND THE WORLD

Sinds 1993 maakt de Schotse firma Endura jaar na jaar indruk op fietsers, met hun doordachte en zeer functionele fietskleding. Geen wonder: Endura werknemers zijn zelf enthousiaste fietsers en testen hun eigen producten door en door. Om aan de hoge eisen van functionele kleding te kunnen voldoen, gebruikt Endura voor hun jerseys, jassen en broeken alleen de best beschikbare materialen en designs.

Wij hebben een ruim aanbod van Endura kleding, van MT500 MTB shorts tot goede winterhandschoenen. Ook hebben wij regenjacks van Endura waarin u de hele herfst en winter door kunt blijven fietsen zonder last te hebben van de regen.

VEDETTE INCOGNITO – fietskleding UIT NEDERLAND

De tekentafel van de Vedette Incognito fietskleding staat gewoon in Nederland, in Heiloo. John en Jeff zijn de oprichters en samen hebben zij jarenlange ervaring in de wielerwereld.

De Vedette Incognito fietskleding heeft een unieke stijl én hoog gebruikerscomfort, doordat ze gebruik maken van goede Italiaanse stoffen én een goede padding.

Vedette Incognito vindt het belangrijk dat fietskleding van zeer goede kwaliteit is. Net als de kleding die de profs dragen. Alleen hoef je geen prof of vedette te zijn om in goede kleding te fietsen.

origineel-fietsshirt-1
Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.