Fietsonderdelen/fietsaccessoires

Fietsonderdelen/fietsaccessoires

EEN RUIM AANBOD AAN ACCESSOIRES

Kom met warme handen de winter door met de AGU Waterproof handschoenen.
AGU heeft een handschoen op de markt gebracht welke 100% water- en windproof is. De binnenhandschoen van Hipora: water kan niet binnendringen, maar transpiratie en warmte worden wel doorgegeven naar buiten. De pasvorm is goed sluitend om de pols door middel van een aansnoerkoord. Antislip in de handpalm en reflectie op de bovenzijde. Kortom een perfecte handschoen voor op de fiets, zowel bij de sportieve als recreatieve prestatie. Deze warme handschoenen kosten € 39.95.

WCI300x225.HANDSCHOEN_1
WCI300x225.HANDSCHOEN

DE GROOTSTE COLLECTIE FIETSTASSEN VAN NOORD HOLLAND

U heeft ze vast wel eens gezien, de opvallende Back- en Front-Rollers van Ortlieb. De Back- en Front-Rollers van Ortlieb beschermen uw bagage optimaal tegen stof en water, of u nu op fietsvakantie gaat of elke dag door weer en wind naar uw werk fietst. Ortlieb heeft niet voor niks de slogan 100% waterproof. Lange tochten vragen van mens en materiaal het uiterste: de klassiekers onder de waterdichte fietstassen trotseren echter de elementen en bewijzen zich als een robuuste transportpartner wanneer het fietsavontuur roept. Omdat het juist bij lange tochten op elke gram gewicht aankomt, scoren de Back- en Front-Rollers van Ortlieb vooral omdat ze zelf zo licht zijn. Of u nu op een bospad fietst of door de woestijn, door een ravijn moet navigeren of een rivier moet oversteken, het uitermate slijtvaste buitenmateriaal heeft zich bij vele beproevingen bewezen.
Wij hebben fietstassen van de merken AGU, Ortlieb, Basil, Fast rider, New look
Kom ze bekijken in onze winkel in Bergen.

Smeermiddelen

Alle onderdelen die op de fiets ten opzichte van elkaar bewegen moeten gesmeerd worden om de wrijving en de slijtage tussen de delen te verminderen. Op de fiets moeten dus de kogellagers, de kabels, de ketting en de scharnierpunten van remmen, remgrepen, schakelaars en derailleurs regelmatig gesmeerd worden.

Muc-Off_smeermiddel