Scroll Top

EEN RUIM AANBOD AAN ACCESSOIRES

Kom met warme handen de winter door met de MT500 handschoenen van Endura.
Endura heeft diverse handschoenen welke 100% water- en windproof zijn. De binnenhandschoen is ademend: water kan niet binnendringen, maar transpiratie (damp) en warmte worden wel doorgegeven naar buiten.

Kortom perfecte handschoenen voor op de fiets, zowel bij de sportieve als recreatieve prestatie. Wij hebben diverse modellen handschoenen van Endura in de winkel.

goede mtb winterhandschoenen

RUIM AANBOD VAN SRAM ONDERDELEN.

Het Amerikaanse SRAM is opgericht in 1987 in Chicago, Illinois. Het bedrijf is écht een pionier en expert als het aankomt op het verbeteren van de aandrijving. Het heeft de markt voor mountainbike getransformeerd naar de 1x-drivetrains. Geweldig! Wat zijn we daar nog steeds blij mee. Nooit meer chainsuck 🙂

SRAM was ook de eerste met een draadloos derailleursysteem, eTap.
Wij hebben een ruim aanbod aan SRAM onderdelen, remmen en complete groepen.

SMEERMIDDELEN

Alle onderdelen die op de fiets ten opzichte van elkaar bewegen moeten gesmeerd worden om de wrijving en de slijtage tussen de delen te verminderen. Op de fiets moeten dus de kogellagers, de kabels, de ketting en de scharnierpunten van remmen, remgrepen, schakelaars en derailleurs regelmatig gesmeerd worden.

Er zit nogal wat kwaliteitsverschil in smeermiddelen! Wij gebruiken en verkopen uitsluitend smeer- en schoonmaakmiddelen van Muc-Off. Muc-Off is van super kwaliteit, milieuvriendelijk én heeft een zeer ruim aanbod.

muc-off
Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.