Scroll Top

EEN RUIM AANBOD AAN FIETSTASSEN

De tijd van de saaie, dubbele canvas fietstassen is voorbij. Fietstassen van vandaag de dag zijn praktisch in gebruik, veelal waterdicht, multifunctioneel en stijlvol.

Of u nu een praktische en ruime fietstas zoekt voor uw dagelijkse boodschappen,een trendy model met een kek printje of een stuurtas voor uw fiets-trip, bij Busker Fietsen kunt u terecht.

basil-sport-design-stuurtas-7l-graphite

ORTLIEB BACK-ROLLERS

U heeft ze vast wel eens gezien, de opvallende Back-Rollers tassen van Ortlieb. De Back- en Front-Rollers van Ortlieb beschermen uw bagage optimaal tegen stof en water, of u nu op fietsvakantie gaat of elke dag door weer en wind naar uw werk fietst. Ortlieb heeft niet voor niks de slogan 100% waterproof.

Lange tochten vragen van mens en materiaal het uiterste: de klassiekers onder de waterdichte fietstassen trotseren echter de elementen en bewijzen zich als een robuuste transportpartner wanneer het fietsavontuur roept. Omdat het juist bij lange tochten op elke gram gewicht aankomt, scoren de Back-Rollers van Ortlieb vooral omdat ze zelf zo licht zijn. Of u nu op een bospad fietst of door de woestijn, door een ravijn moet navigeren of een rivier moet oversteken, het uitermate slijtvaste buitenmateriaal heeft zich bij vele beproevingen bewezen.
Kom deze top tassen van Ortlieb bekijken in onze winkel in Bergen.

BASIL TASSEN

Al sinds 1976 streeft Basil ernaar om u nog vaker van uw fiets te laten genieten. Dat doen ze met hun eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Met een complete collectie fietsmanden, tassen, accessoires, passend bij uw persoonlijke wensen en stijl, maakt Basil nu nog meer mensen gelukkig.

  • Doordacht ontwerp
  • Fashionable design
  • Hoge kwaliteit

Wij hebben diverse, prachtige fietstassen en rugtassen van Basil op voorraad.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.