Scroll Top

GOEDE FIETSVERLICHTING VAN BBB-CYCLING

Als je wilt kiezen wat het beste licht is voor op jouw fiets dan is het belangrijk om te weten wat de juiste en correcte data is bij het product. Omdat er geen internationale standaard maten zijn gebruikt BBB verschillende maten. Met deze waarden kun je de producten vergelijken. Om de waarden goed te begrijpen, wordt hier uitgelegd wat deze concepten zijn. Op de website van BBB Cycling vind u meer informatie over de lichtopbrengst van de verschillende typen verlichting

Als eerste Lumen. Lumen staat voor het totale lichtbundel, de totale hoeveelheid licht (naar alle kanten) vanuit de lamp.

Candela is de waarde van de licht intensiteit. Candela laat zien hoeveel licht er in een bepaalde richting wordt geschenen. De gemeten Candela waarde in het overzicht is gemeten in het midden van de lichtstraal.

Lux is de hoeveelheid licht (lumen) op en bepaald punt. Hierdoor is Lux de meest bruikbare waarde. Bijvoorbeeld, als je een lichtbron van 1000 hebt, verspreid over 1m2, dan is deze vierkante meter verlicht door 1000 lux. Wanneer dezelfde 1000 lumen verspreid zijn over 10m2 dan is diezelfde 1000 lumen per vierkante meter nu 100 lux.

candala
lux

BBB StrikeCombo

  • Een combinatie van de Strike koplamp en het Signal achterlicht
  • Koplamp met een hoge zichtbaarheid van 500Lm
  • Het sterkste achterlicht met een max. van 50Lm

Deze combi set van BBB bestaat uit een krachtige koplamp (USB oplaadbaar) en een klein, maar krachtig achterlicht. De koplamp is tevens mbt een helmmount op je helm te monteren.

BBB NanoStrike

Bent u op zoek naar een kleine koplamp met zoveel lichtkracht als mogelijk? Kies dan de NanoStrike van BBB. Dit lampje is letterlijk ‘nano’, compact met uitzonderlijke helderheid. Voorzien van een zeer efficiënte LED die de brandtijd optimaliseert.

Compacte koplamp met een zeer grote lichtkracht
Dayflash stand (400lm) voor extra zichtbaarheid overdag
Met de geheugenstand onthoud de lamp de laatst gebruikte stand
Met strap zodat je de lamp overal op de fiets kan monteren
Alumium kop met AirFlow cooling System(ACS) voor optimale prestatie

Wij hebben diverse verlichtingsets van BBB-Cycling op voorraad.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.