Scroll Top

MOUNTAINBIKEs EN RACEfietsen

Mountainbikes en racefietsen hebben een speciaal plekje in het hart van Busker Fietsen. De meeste medewerkers van Busker beoefenen deze sport en dat heeft zo zijn weerslag in de kennis en gedrevenheid. Van daar uit dragen we graag bij aan jouw sportieve ambities.

De verscheidenheid aan Mountainbike en Race vraagt  inzicht om tot een juiste beslissing te komen. Wij denken graag met je mee. We geloven dat er voor iedereen een persoonlijke beste fiets is. Dit hangt af van je gebruiksdoel, je intentie, je eisenpakket, je smaak, je budget en zeker ook van jouw fysieke afmetingen. Als je het goed voor elkaar wilt hebben, zijn wij een winkel waar je zeker kan slagen en waar je voor al je mountainbike wensen buiten de fiets zelf om ook terecht kunt. Ook in nazorg van uw heilige ros, bent u bij ons aan het goede adres.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om voor “iedereen” de beste fiets te hebben of te kunnen leveren. De merken waar we samenwerken zijn Trek en Santa Cruz.  Deze merken hebben ieder z’n eigen kwaliteiten. Ga naar de merken en lees er meer over. Maar kom vooral naar de winkel en maak ons deelgenoot van je wensen. Samen maken we er een feestje van en zetten we je perfect op de fiets door je in te meten.

Daarbij hebben wij speciaal voor u een testcentrum. U kunt op de door ons geselecteerde fietsen een testrondje maken. Dit kan ook door het parcours zijn. Zo kunt u ook bij een duurdere fiets voor aanschaf proberen of u de juiste verwachtingen heeft van de fiets. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.