Trek

Trek is wereldleider op het gebied van mountainbiketechnologie. Niet zo gek dus dat onze mountainbikes de meest technologisch geavanceerde fietsen op de markt zijn. Bij ons zijn innovaties niet alleen voorbehouden aan de absolute topmodellen. Elk model zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

Trek bike

Procaliber

De Procaliber is de nieuwe norm voor snelle, slim ontworpen hardtails. Het zijn de snelle, ultralichte XC-racemachines die heer en meester zijn op de singletracks, van het lokale trainingsrondje tot aan de Worldcup XC.

De innovatieve IsoSpeed decoupler van de Procaliber biedt compromisloze crosscountry-prestaties, efficiëntie en een ongelofelijk rijgevoel. Het is de snelste, soepelste en slimste hardtail op de trails.

Er is al een Trek ProCaliber met IsoSpeed verkrijgbaar voor €1499,-

Madone

Beter dan dit wordt het niet. De Madone 9.9 is de laatste halte bij je zoektocht naar een superbike. Dit is de fiets die de profs van Trek-Segafredo kiezen en dat is niet zonder reden: geavanceerde aerodynamica, een laag gewicht, de beste afmontage en de fijnste rijkwaliteiten.

Dit is de snelste en meest aerodynamische racefiets ooit, voor renners waarvoor alleen het beste goed genoeg is en die het maximale prestatievoordeel uit hun fiets willen halen.