Scroll Top

MTB Ladies nightride

LADIES-MTB-RIDE

MTB Ladies NightRide op donderdag 7 februari

Onze 4e NightRide wordt dit jaar gehouden op donderdag 7 februari. Dit keer is het een nightride, SPECIAAL voor vrouwen.

Graag nodigen wij onze vrouwelijke MTB fans uit om deze recreatieve tocht in het donker te rijden.

Bij deze mountainbiketocht in de omgeving van Bergen en Schoorl kunt u gebruik maken van verlichtingssets van BBB en Sigma.

Zo gaan we als goed verlichte groep de omgeving in het donker verkennen. Ik kan u vertellen, dit is een hele andere ervaring!

Meer dan fietsen alleen

Deze avond bestaat uit 2 delen.

1ste deel: Kleine tekst en uitleg +/- 10 min over TREK dames MTB’s door de vertegenwoordigster van TREK.

2de deel: Korte onderhoudscursus (10 personen) en daarna lekker fietsen (10 personen). (Bij voldoende aanmeldingen wisselt de volgorde)

Aanmelden voor deze NightRide

De starttijd op 7 februari zal rond 19:00 uur zijn. Heeft u interesse, laat het ons weten via een email naar info@buskerfietsen.nl o.v.v. NightRide 2019. Inschrijving alleen mogelijk voor dames van 16+. U ontvangt op een nader moment de precieze informatie. Ervaring is niet noodzakelijk!

Willen de heren mee?

Willen de heren mee? Kom gezellig mee mannen….tegenover Busker zitten twee gezellige café’s. De vrouwen halen jullie daar aan het einde van de avond op 🙂

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.