Scroll Top

MTB Schoorl

fiets-huren-schoorl-parcours

Wij verhuren MTB’s (mountainbikes) welke speciaal afgemonteerd zijn om door de duinen of op het prachtige en gevarieerde MTB-parcours van Schoorl te fietsen.

De verhuurprijs is €18,– per dag, wij vragen €50,– borg in contanten en afgifte legitimatiebewijs. Huur van een MTB helm  is €2.50 per dag. Wij verhuren de Trek X-Caliber 29-er. Bekijk de verhuurprijzen »

Wij hebben ook verschillende TEST Mountainbikes van Santa Cruz en Trek. Het zijn MTB’s uit het hogere segment. U huurt de test MTB, voor één dag, bij aankoop krijgt u het huurbedrag sowieso weer terug.

MTB route Schoorl

De 14km lange MTB-route van Schoorl staat bekend als één van de mooiste en uitdagendste mountainbike routes van het land. Het is de nummer 1 op de lijst van de mooiste MTB-routes van Nederland.

De route heeft een paar flinke klimmen, met de ‘Schoorlse Nok’ van 48 meter boven NAP als hoogtepunt. Het grootste gedeelte van de route is singletrack, met enkele technisch en conditioneel zware stukken door wat muller zand.

Het MTB parcours Schoorl is geschikt voor elk niveau. U kunt deze route, of een deel van deze route rijden met het hele gezin. U kunt dan ook over de verharde wegen door de duinen fietsen en bijvoorbeeld op een strandpaviljoen in Schoorl aan zee lekker wat eten en drinken.

Trek X-Caliber 29-er

Onze verhuur MTB is de Trek X-Caliber 8. Deze aluminium 29-er mountainbike scheurt moeiteloos door het terrein. Ook verhuren wij 29-ers, full suspensions en zelfs een E-MTB!

 

Reserveer hier tijdig uw fiets.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.