Scroll Top

Muc-off Bike Cleaner

muc-off-cleaner

Deze tijd van het jaar……je kent het wel. Met een mooie, schone MTB ga je richting het parcours van Schoorl en binnen 5 minuten is je ketting al aan het kraken en zit het zand overal. AHHHHHH. Moet je bij thuiskomst weer je hele MTB schoonmaken. Om de levensduur van je mountainbike te verlengen, is het echter belangrijk dat je dit goed doet. Als je het dan doet, doe het dan met een goed schoonmaakmiddel. Wij zijn fan van Muc-off schoonmaak- en smeermiddelen. Waarom? Omdat het ècht heel goed werkt en niet schadelijk is voor het milieu.

De producten van Muc-off zijn echt geniaal spul. Vuil en viezigheid is binnen mum van tijd van je frame af.

MUC-OFF BIKE CLEANER

Dankzij de hoogstaande Nano Tech formule snijdt de Muc-Off Bike Cleaner nog sneller door vuil heen, onafhankelijk van het weer of het vuil. Deze Nano Tech formule zorgt ervoor dat vuil en vet in microscopische deeltjes wordt afgebroken, zonder de lak van je fiets te beschadigen.

Deze Muc-Off Bike Cleaner is niet alleen de meest effectieve manier om je fiets schoon te krijgen, het is ook de meest milieuvriendelijke. Er zijn geen chemicaliën gebruikt, sterker nog, het is volledige biologisch afbreekbaar. Het is daarnaast ook nog eens zeer vriendelijk voor je onderdelen, zelfs voor remblokken, rubber en chroom.

MUC-OFF DRIVETRAIN CLEANER

De Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner is het middel om je complete aandrijflijn schoon te maken. Je kunt het in een kettingreiniger zoals de X1 gebruiken, maar ook rechtstreeks op je ketting, kettingbladen en/of cassette sprayen om alles binnen een paar seconden schoon te maken. Het is daarnaast volledig biologisch afbreekbaar en veilig voor metaal, plastic, rubber en afdichtingen. Zeer effectief!

Specificaties Muc-Off Bike Cleaner 1 Liter

  • Unieke Muc-Off schoonmaakformule met Nano-technologie.
  • Zelfs geschikt voor de meest gevoelige lak.
  • Bevat geen schadelijke zuren, CFC`s of oplosmiddelen.
  • Volledig biologisch afbreekbaar.

MTB SCHOONMAAK TIPS

  • Stap 1 – Spoel de fiets eerst af met een tuinslang (met borstel) of plantenspuit om de ergste modder/zand resten alvast eraf te halen. Gebruik geen hogedrukreiniger!
  • Stap 2 – Spuit de Nano Tech Bike Cleaner op de hele fiets en de voorvork. Spuit de Nano Tech Drivetrain Cleaner op de aandrijving. Laat het vervolgens 3-5 minuten zitten.
  • Stap 3 – Pak borstels en poets je frame/onderdelen schoon. Je hebt speciale borstelsets zodat je goed bij de verschillende onderdelen kunt.
  • Stap 4 – Spoel de fiets weer af met de tuinslang.
  • Stap 5 – Maak de fiets en de onderdelen weer droog met een schone (microvezel)doek .
  • Stap 6 – Smeer vervolgens je ketting en draai je trappers een aantal keer rond. (Muc-off heeft ook uitstekende smeermiddelen voor je MTB)

Hup, je MTB kan weer schoon de schuur in….morgen kan je weer knallen 🙂

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.