Scroll Top

Proteam Bicycle Care

fiets-laten-coaten

Sinds enkele maanden hebben wij professionele apparatuur én een speciale werkplek voor het “hydrofobisch coaten” van fietsen. Hydrowat, hoor ik u zeggen 🙂 Lees dan even onderstaande stukje.

Met de hydrofobe coating van Proteam Bicycle Care, hecht vuil zich niet meer aan uw fiets frame. Uw fiets wordt dus water- en vuilafstotend. Het werkt als een soort waxlaag, maar is veel duurzamer en dringt dieper door in de poriën van de lak.

Bescherm uw fiets tegen de elementen!

Het zorgt er niet alleen voor dat vuil niet kan hechten aan het frame en de onderdelen, maar ook dat de lak langer goed blijft.

Eigenaar van dit merk, Ron Lute, komt uit de auto-industrie. Als fervent fietser bedacht hij dat die mooie coatings dit hij gebruikt in de auto industrie, ook best wel eens geschikt zouden konden zijn voor zijn fietsen. Het bleek enorm te werken en zo ontstond zijn bedrijf, Proteam Bicycle Care.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=G2jUHLoAKXo”]

Over deze hydrofobe coating

Extreem water- en vuilafstotende hydrofobische eigenschappen. Vuil zal zich niet meer hechten.
Wassen en algemeen onderhoud wordt veel makkelijker.
Eenmaal correct aangebracht zal de coating voor jaren de lak en andere delen op de fiets beschermen.
Lak behoudt veel langer de glans.
Matte lakken blijven veel langer een volle luxe uitstraling geven.
Zeer duurzame oplossing.

Wat kosten het coaten van mijn fiets?

De kosten voor het professioneel aanbrengen van de coating door Busker Bergen kost €100,- voor een Racefiets en een Hardtail MTB.

De kosten voor een Full-Suspension MTB en een E-bike zijn €125,-

Indien u de fiets schoon of enigszins schoon aanlevert, rekenen wij geen schoonmaakkosten van de fiets. Levert u de fiets compleet met modder etc aan, dan worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht. De fiets moet namelijk SUPER schoon zijn wil de coating optimaal werken.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.