Scroll Top

Santa Cruz Hightower

santa-cruz-hightowe-2019

Als één van de eerste fietsenwinkels, hebben wij al enkele Santa Cruz 2019 modellen in de winkel staan. En ze zijn MOOI 🙂

De Santa Cruz 2019 Hightower is écht een gaaf ding. Super veelzijdig, perfect als je weleens gaat rijden in de Ardennen, Vogezen etc, maar ook lekker voor een rondje knallen op Schoorl of Geestmerambacht.

Als u maar één mountainbike zou kunnen/mogen hebben…… dan is dit het model 🙂

Veelzijdig en snel…. een perfecte trailbak

De Santa Cruz Hightower is een veelzijdige MTB, een alleskunner, perfect voor agressief en snel over een technisch “lastig” MTB parcours te knallen. Hij heeft 135 mm veerweg achter, 140mm veerweg voor, snel rollende 29er wielen en een balhoofdshoek van 67 graden.

De Hightower geeft je het extra beetje zelfvertrouwen om de remmen los te laten en over ruige rotsen, gladde wortels en modder te raggen. Het voelt goed uitgebalanceerd in de lucht en rijdt door de bochten als een ware kampioen.

Tegelijkertijd rijdt de Hightower zeer efficiënt, door het VPP veersysteem. Ondanks dat het niet de lichtste fiets is, klimt de Hightower echt fantastisch.

Rijeigenschappen

Benieuwd hoe deze schoonheid rijdt? Kijk onderstaand filmpje dan maar. Dit is de 2018 versie…..momenteel staan er nog geen 2019 reviews online 🙂

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.