Scroll Top

Santa Cruz Mountainbikes

Voor alle Santa Cruz Bikes kun je bij ons terecht. Wij hebben een gamma aan testbikes staan: CC 5010 – C Bronson – maar ook de bekende en beruchte V10. Allemaal hoogwaardige mountainbikes gemaakt van het allerbeste carbon.

Op dit moment hebben we diverse Santa Cruz Bikes in de shop staan: Tallboy 29″ in de kleur wit – een super lichte en wendbare XC fiets. Een Highball Aluminium frame in de kleur blauw – een speelse hardtail, Nomad 3.0 CC frame, zwart – de meest populaire en veelzijdige Enduro bike überhaupt en een Bronson 2.0 CC frame.

VPP veersysteem

Santa Cruz is een high-end mountainbike merk en staat bekend om zijn fantastische veersysteem: het VPP systeem. Met dit systeem is bergop fietsen onder zware belasting geen probleem meer. Bergaf…tja – overtuig je zelf en probeer een Santa Cruz of kijk eens naar de jongens van het Syndicate team…

We ontvangen binnenkort de vernieuwde nieuwe Santa Cruz Bronson en 5010 met de nieuwe kleuren en kits.

Benieuwd naar de prijzen en levertijden? Bel ons of vraag de informatie aan via onze contact pagina.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.