Scroll Top

Sram NX Eagle 12-speed

SRAM-NX-EAGLE-12-SPEED-AANBIEDING

3 bladen voor… 9 kransjes achter. Jij was dé bink van de bossen met je 27 versnellingen. Nu sta je regelmatig met “chainsuck” langs het parcours, scheldend en tierend je ketting los te trekken, terwijl alle 1×11 bikers je grinnikend inhalen.

We hebben goed nieuws voor je! Bij Busker is de Sram NX Eagle 12-speed groep in de aanbieding. Ja, je leest het goed, twaa-lef speed 🙂

Normaal €412,- excl. montage.

Bij Busker €375,- INCL MONTAGE

Betaalbaar en passend op bijna alle MTB’s

De letters NX kennen we al van de 11-speed aandrijving en staan voor het instapmodel in het gamma van Sram. Deze nieuwe NX Eagle groep zal ook volledig compatibel zijn met de reeds bestaande Eagle-groepen (GX, X01, XX1).

De technologie van de NX groep is grotendeels hetzelfde als bij de duurdere groepen, al worden er hier en daar enkele toegevingen gedaan.

Om alles zo eenvoudig mogelijk te houden, is de PG-1230 Eagle-cassette compatibel met een 8-, 9- of 10-speed body. Dit is super. Als je dus een 9 speed Shimano body hebt, kan je gewoon deze 1×12 groep monteren.

Ombouwen naar 12 speed

Je kunt dus jouw”oude” MTB brengen naar Busker. Wij halen de oude groep eraf en monteren de 12 speed Sram NX Eagle groep (bestaande uit BB, cranks, achterderailleur, shifter, ketting en kabels) We stellen alles keurig af en BAM, je bent weer het heertje van het MTB parcours 🙂 en kan gelijk een nieuw PR neerzetten.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.