Scroll Top

Stads-/hybridefiets

Een hybride fiets combineert het aangename van een allround sportieve stadsfiets met het rendement van een echt sportieve toerfiets.

Een hybride fiets kenmerkt zich door een derailleur systeem met veel versnellingen waar u qua bereik altijd en overal genoeg aan hebt. De hybride fiets is standaard voorzien van spatborden, bagagedrager en meestal ook van verlichting en slot. Een hybride is een kameleon. Een hybride fiets is in te stellen als recht-op-zit comfort fiets en ook als voor-over-gebogen sportief. Als u perfect op uw fiets wilt zitten dan kunnen wij een fietsmeting voor u uitvoeren.

Een hybride fiets leent zich voor recreatief gebruik (ook buiten Nederland). Daarbij is het een ideale fiets voor woon-werkverkeer. Met name als u van doorfietsen houdt en/of een serieuze afstand hebt af te leggen. Een open derailleur systeem vraagt vooral aandacht in het onderhoud, het onderhouden zelf stelt niet veel voor.

Alternatieven

Is een hybride fiets voor u te braaf? De vergrote trap qua no-nonsense fietsavontuur vindt u bij de trekking fietsen en vakantiefietsen. Is een hybride fiets nog niet sportief genoeg? Kijk dan bij de sport variant van een hybride; de fitness fiets. Deze zijn er in speciale heren en dames uitvoeringen. Een fitness fiets heeft geen spatborden maar is er in veel gevallen wel mee uit te voeren.

Vindt u het allemaal te sportief? En/of ziet u op tegen het onderhoud van het derailleur systeem dan zijn er ook voldoende stadsfietsen met sportieve uitstraling. Hiermee combineert u het sportieve fietsen met een onderhoudsarme fiets.

Onze Stads- en hybridefiets merken:

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.