Scroll Top

De “gewone” elektrische fiets is inmiddels ingeburgerd in ons straatbeeld, maar de elektrische mountainbike (E-mountainbike of e-MTB) is nog een behoorlijk onbekend terrein. Welke soorten elektrische mountainbikes zijn er? En waar je op moet letten bij de aanschaf? Voor wie is zo’n e-MTB nou geschikt? Indien je hier meer informatie over wilt, kom dan langs. Wij leggen je graag alle in’s en out’s uit van de elektrische mountainbike.

Wij hebben ook diverse test elektrische mountainbike in de winkel, te weten:

  • 2019 Trek Powerfly 5 wsd, maat  S (dames)
  • 2020 Trek rail 5, maat XL

Wilt u één van deze e-MTB’s uitproberen, neem dan contact met ons op.

Trek Rail 5

De Trek Rail 5 is een elektrische mountainbike voor mensen die graag comfort willen én ook wat harder naar beneden willen. Hij is uitgerust met dezelfde hoogwaardige trail-technologie als de reguliere trail mountainbikes van Trek, en heeft een sterke Bosch-motor die als een soort van privé-shuttlebus fungeert.

Hij gaat net zo hard als degewone long-travel trailbikes, alleen ben je er veel sneller weer mee boven.

160mm veerweg voor, 150mm achter én 29-er wielen. Deze klasbak kan alle mtb trails aan!

Trek Powerfly 5 Dames

De Trek Powerfly 5 Wsd is een e-MTB die de kracht van een Bosch elektrisch ondersteuningssysteem koppelt aan het slanke uiterlijk van een traditionele mountainbike. De accuis volledig weggewerkt in het lichtgewicht aluminium frame en kan zonder gereedschap worden verwijderd.

De Trek Powerfly 5 Wsd heeft een Bosch motor die tot een snelheid van 25 km/u ondersteunt.

Met deze krachtige e-MTB rijdt je 2 rondjes Schoorl in 1.5 uur. DOUBLE THE FUN!

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.