Vedette Incognito fietskleding

Nieuw in ons assortiment: Vedette Incognito fietskleding

De tekentafel van de Vedette Incognito fietskleding staat gewoon in Nederland, in Heiloo. John en Jeff zijn de oprichters en samen hebben ze jaren ervaring in de wielerwereld.

De kleding heeft een unieke stijl, hoog gebruikerscomfort door gebruik te maken van goede Italiaanse stoffen Ć©n een goede padding.

Vedette Incognito vindt het belangrijk dat fietskleding van zeer goede kwaliteit is. Net als de kleding die de profs dragen. Alleen hoef je geen prof of vedette te zijn om in goede kleding te fietsen.

Alle Vedette Incognito shirts, broeken en accessoires zijn bij Busker Fietsen aanwezig!

Onopvallend stijlvol

Als je om je heen kijkt bij een wielerevenement of tijdens een zondagsrit, dan is het “peloton” vaak een redelijk bont gezelschap van kleuren. En daarbij zijn er regelmatig kledingcombinaties waarvan ik me afvraag of mensen thuis ook in de spiegel kijken voor ze weggaan šŸ™‚

Smaken verschillen gelukkig, maar als ik een broek uit de kast pak is deze zwart. En dat is ook de basis van de kleding van het nieuwe Nederlandse merk Vedette Incognito. Een broek die volledig zwart is en daardoor niet alleen stijlvol, maar ook makkelijk te combineren is.

Unieke stijl

De shirts van Vedette Incognito zijn iets opvallender dan hun fietsbroek. Met de nadruk op iets, want de basis is nog steeds zwart. Qua kwaliteit en prijs zijn alle shirts gelijk, alleen de designs verschillen. De prijs van de fietsshirts is ā‚¬99,-.

De stoffen die gebruikt worden voor de shirts komen uit allemaal Italiƫ. Het shirt is gemaakt van sneldrogend Cooltech Polyester, en heeft een volledige rits. De achterkant heeft drie zakjes Ʃn een extra zakje dat kan worden afgesloten met een rits. Handig!

De extra lange mouwen zijn van Asteria Lycra en hebben een brede band aan het uiteinde. Onder de mouwen zit elastisch mesh voor extra koeling en de onderkant van het Vedette Incognito shirt heeft een siliconen gripper zodat het shirt niet opkruipt.

De motieven en kleuren die gebruikt worden, maken het verschil tussen de shirts. Ook hierbij is de link naar de naam snel gelegd want het zijn geen opvallende, schreeuwerige shirts met fluor kleuren en grote logoā€™s. Onopvallend, ingetogen maar erg stijlvol als je het ons vraagt!

Alle designs worden in een oplage van max 100 stuks gemaakt.

vedette-incognito-verkooppunt

Related posts