Scroll Top

Bovag garantie

 

Voor vragen

DE WERKPLAATS

Onze moderne werkplaats maakt het verschil met andere fiets aanbieders! Koopt u een fiets bij ons, dan koopt u automatisch dit deel van bedrijf erbij. Snel en flexibel plannen wij de fietsreparaties of fietsonderhoud in, zodat er géén lange wachttijden zijn! Voor kleine reparaties geldt voor 10 uur gebracht is einde van de middag klaar, ’s middags brengen dan is uw fiets de volgende dag klaar. Ook hebben wij een leenfiets voor u beschikbaar. Is uw fiets klaar, ontvangt u een SMS.

Onze fietswerkplaats is het kloppend hart van ons bedrijf, daar worden volgens onze hoge kwaliteitsnormen en met de grootste aandacht nieuwe fietsen rijklaar gemaakt, fietsen vakkundig gerepareerd en service- & garantiewerkzaamheden uitgevoerd.  Bij ons werken technici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken in de fietsmarkt. Om welk merk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw fiets in goede handen is.  Ook fietsen die niet door ons nieuw geleverd zijn, zijn van harte welkom voor onderhoud of fietsreparatie.

Werkplaats van Busker
Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.