Scroll Top

Winterbeurt voor uw fiets

wintercheck2017

We zijn weer begonnen met de winterbeurten voor uw fiets. Tijdens deze beurt wordt uw fiets volledig gereinigd, afgesteld, gesmeerd en zo nodig gerepareerd en komt prachtig gepoetst uit onze werkplaats vandaan. Het is niet gek om uw fiets goed beschermt de winter in te sturen. Het voorkomt onnodige slijtage en pech. Ook voor de elektrische fietsen is het bijzonder aan te raden de fiets extra te beschermen tegen kou en nattigheid. Vocht kan een belangrijke oorzaak zijn bij defecte E-bikes. Voorkomen is beter dan genezen! :-). Natuurlijk ontvangt u gratis een rookworst van Slagerij Patrick Lagrand.

Indien u uw fiets wilt brengen voor deze beurt kunt u altijd een leenfiets meekrijgen. Ons streven is om de winterbeurt voor uw fiets in 1 á 2 dagen klaar te hebben. U mag langskomen of een afspraak maken voor deze winterbeurt op telefoonnummer 072-58 95 196. Kosten zijn €70, €80 of €90 + €4,95 voor het gebruik van reinigingsapparaat en -middelen.

Wordt uw racefiets binnenkort weer op stal gezet, denkt u dan ook aan deze winterbeurt voor uw fiets. Uw fiets krijgt een zeer grondige beurt en indien gewenst worden kabels preventief vervangen, uw ketting en tandwielen op slijtage beoordeeld en indien nodig in overleg vervangen. Zo pakt u komend voorjaar een racefiets die spik en span is en trapt u met veel plezier weer vele kilometers weg

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.