Scroll Top

Winterbeurten voor uw fiets

Vanaf 1 november beginnen we weer met de winterbeurten voor de fiets. Het maakt niet uit of het uw stads- of hybride fiets, E-bike, race of MTB is. Tijdens deze winterbeurt wordt uw fiets volledig gereinigd, afgesteld, gesmeerd en zo nodig gerepareerd en komt prachtig gepoetst en beschermd uit onze werkplaats vandaan. Het is niet gek om uw fiets goed beschermt de winter in te sturen. Het voorkomt onnodige slijtage en pech.

Ook voor de elektrische fietsen is het bijzonder aan te raden de fiets extra te beschermen tegen kou en nattigheid. Vocht kan een belangrijke oorzaak zijn bij defecte E-bikes. Voorkomen is beter dan genezen! :-).

Natuurlijk ontvangt u gratis een rookworst van Slagerij Patrick Lagrand.

Kosten van de winterbeurt bij Busker

Indien u uw fiets wilt brengen voor deze beurt kunt u altijd een leenfiets meekrijgen. Ons streven is om de winterbeurt voor uw fiets in 1 á 2 dagen klaar te hebben. U mag langskomen of een afspraak maken voor deze winterbeurt op telefoonnummer 072-58 95 196.
Winterbeurt voor stadsfiets: €85,-
Winterbeurt voor e-bike: €105,-
Winterbeurt voor pro sportfiets: €130,-

Winterbeurt voor de racefiets

Wordt uw racefiets binnenkort weer op stal gezet, denkt u dan ook aan deze winterbeurt voor uw fiets. Uw fiets krijgt een zeer grondige beurt en indien gewenst worden kabels preventief vervangen, uw ketting en tandwielen op slijtage beoordeeld en indien nodig in overleg vervangen. Zo pakt u komend voorjaar een racefiets die spik en span is en trapt u met veel plezier weer vele kilometers weg.

Privacy voorkeuren
Busker Fietsen maakt gebruik van functionele- en analytische-cookies om de website te verbeteren. Lees meer over hoe u cookies kunt beheren door op "Privacy pagina" te klikken.